rebeccaelinkarlsson.blogg.se

2014-09-25
11:39:35

En sån dag..
Godmorgon.. 
Jag vet, klockan är 12 men jag har fortfarande inte gått upp. Tanken var att jag skulle till skolan, sen plugga i skolan några timmar och sen åka till mrb men det blev inte så. Jag orkade inte. 
Hade en del ångest igår kväll och va upp till halv tre så orkade inte gå upp till skolan imorse.. 
Jag ska iaf upp snart och äta och plugga, har några viktiga uppgifter som måste in :) 
Hoppas ni har en bra dag! 



2014-09-24
23:16:56

Torsdag
Hej!
Ligger just nu i sängen, ska snart gå och borsta tänderna och fixa mig sen sova. Är ganska trött och det har varit en lång dag, eller lång och lång, inte gjort så jättemycket men det känns som om jag har gjort massor! :O 
Jag har iallafall haft hembesök av både soc och com hem, lunchat med Rebecca, varit i skolan, pluggat körkortsteori, tagit en promenad med Nanna, ätit middag och packat upp den sista kartongen. 
Denna vecka har varit väldigt full, har mycket på schemat, dock så blir det inte alltid som jag tänker, är lite för lat för att orka lixom :/ Har inte så mycket motivation för tillfället men ska försöka hitta den igen, en sak i taget och bara andas, planera och inte vara så lat så ska nog detta gå ändå! 
I helgen jobbar jag, lite segt men nice med pengar :D 
Imorgon är det torsdag och jag har skola mellan 9-12 och sen ska jag sitta kvar och plugga, sen gå på mattestuga mellan 14-16 och sen mrb-häng 16:30-20:30, så en fartfylld dag och jag ska försöka få en del gjort. 
Ni då? Planer för helgen? Har ni lugna eller fartfyllda veckor? :) Lika lata som jag eller får faktiskt något gjort? :) 
 

2014-09-23
23:07:26

Att vara på botten, eller simma runt i panik mot ytan..
Livet. Så jävla svårt. Motgångar, medgångar, glädje, sorg, skratt och tårar. Det är så livet ska vara, man ska kämpa för sina mål och inte alltid må 100% bra, men när man mår dåligt för ofta, vad blir det då? 
När nätterna går över till helt sömnlösa med ångest, tårar och tankar som man inte kan förklara eller ens förstå själv, mardrömmar som gör att man vaknar i panik och bara skriker rakt ut. 
Man ber om hjälp, kommer på lösningar och försöker, men ingen lyssnar? Ingen sträcker ut en hjälpande hand och säger, du klarar det här om du gör såhär, ingen kommer stå bredvid hela tiden och heja på dig, ingen kommer höra dina desperat skrikande rop på hjälp. Du gör allt för att inte sjunka mot den där botten, men du klarar inte av att simma ensam i panik.. 
Du försöker intala dig själv att du klarar det, att du är bra, att du är positiv, men det brister i tårar, det går inte.. Den där jävla ångesten över att du inte lyssnade på lektionen som du har prov på nästa vecka sköljer över dig, varför lyssnade du inte? Jo, du koncentrerade dig för mycket på att se glad ut och inte börja gråta i skolan för att du mår så jävla dåligt, du vill inte att någon ska se dig brista.. 

Allt blir som en ond cirkel, som bara blir värre och intensivare. Man tänker och försöker, ber om hjälp men ändå slutat allt i tårar och ångest.. Ytterligare en sömnlös natt




2014-09-18
15:07:15

Några lediga timmar
Hej! 
Ligger just nu i sängen och bara chillar, ska snart upp och plocka lite saker :) 
Förra veckan hade jag mycket att göra, eftersom att jag precis flyttat så blev det många timmar i lägenhet, plocka i ordning, flytta möbler, åka till Ikea, jaa det bara fortsätter.. Allt är inte helt klart ännu men det ska fixas i helgen när morfar kommer hit och hjälper mig :D 
Eftersom jag lagt så mkt tid på lägenheten så blir skolan och träningen lidande men det är bara att kämpa på! :) 
På torsdagar har jag en lektion, men har läst nästan hela kursen så behöver inte gå på de lektionerna, så är ledig :) såå skönt! Jag ska dock jobba ikväll men det är bara 3 timmar :) 
Hoppas ni har det bra! 



2014-09-08
23:44:06

Tillbaka till västerort!
Godkväll! 
Ligger just nu i min säng hos mamma och ska snart sova.. 
I helgen så har jag flyttat, sprungit tjejmilen och klubbat med några kompisar :) sjukt nice helg men även sjukt slitig helg :/ 
Idag har jag övningskört, hämtat min dator (både skol och privata), varit i skolan och sen typ bara tagit det lungt på kvällen. 
Imorgon ska jag till skolan och sen Ikea :D 

Godnatt fina läsare! :) <3

2014-09-05
11:50:50

Perspektiv på livet
Tänkte skriva lite om mitt liv i allmänhet och även lite tankar, funderingar och tips. 

Vissa dagar tycker jag livet är underbart, att jag har de bästa vännerna, bra betyg, duktig på jobbet, bra kollegor, det går bra med träningen, allt är så positivt. Man är så jävla super taggad på att bara leva och uppfylla alla sina mål. 
Några timmar senare kan jag sitta med sjuk ångest över stress i skolan, min flytt och livet i allmänhet och bara må sjukt dålig. 
Jag kan bli rädd över den här förändringen, att man kan må på två så helt olika sätt under så kort tid, att alla dessa känslor bara strömmar över en.. 

Livet är konstigt och man har både bra och dåliga stunder. Jag försöker alltid uppskatta det bra och uppskatta mina vänner men samtidigt så känner jag det dåliga som får mig nerbruten och vilja bli 3 år och omedveten. 

Livet är en gåta som aldrig går att lösa




2014-09-04
21:20:26

Mycket på schemat, som alltid
Hej! 
Ligger just nu i sängen och tar det lungt, ska snart packa lite :)
Det är nämligen så att det är väldigt mycket just nu, har inte mitt skol-schema eller jobb-schema 100% klara än :/ dessutom ska jag flytta i helgen och var där idag och kollade på lägenheten och skrev på papper. 
Så just nu bor jag i ett flytt-kaos.. Sen har jag tjejmilen på lördag. 
Som sagt mycket just nu :P jag ska försöka blogga men inte alltid jag hinner tyvärr :(