rebeccaelinkarlsson.blogg.se

2014-02-21
22:42:58

Fredag och lov :D
Hej hej! 
Ligger hemma i sängen och ska snart sova, patetiskt, jag vet eftersom att det är fredag och dessutom lov, men jag är sjukt trött och det har varit så mycket den senaste tiden. 
I veckan har jag varit i skolan, jobbat, pluggat och lite så :) 
Idag var jag på middag hos mormor och morfar för att han fyllde år :) 
Hoppas ni får en bra start på lovet (om ni har något)! 



2014-02-19
01:19:46

En sån där kväll..
Godkväll! (Eller nåt) 
I helgen jobbade jag och igår och idag har jag bar varit i skolan. Igår hade Maskrosbarn inflyttningskalas så jag var där. Idag så var jag och tränade efter skolan och sen har jag haft diskmaraton.. 
Imorgon är det onsdag och jag har massa planer! :D 
Ha en bra dag imorgon, puss! <3



2014-02-15
11:39:14

Saker ändras
Hej hej! 
Den här veckan har gått sjukt fort och i torsdags var jag i skolan och sen hängde jag med några kompisar. Igår så var jag i skolan, tvättade och sen var tanken att jag skulle plugga och städa men det hände en sak så det blev inte så.. Jag satt hemma hela kvällen och gjorde ingenting fast jag hade planer från början. Aja, jag vakande för en stund sen och ska snart gå upp och fixa mig och åka till jobbet. Kör 15-21:15, sååå kul verkligen :P 
Hoppas ni får en bra dag :) 



2014-02-12
16:35:55

Vingåker, shopping, box, tåg :)
Hej hej! 
Sitter just nu på tåget hem till Stockholm. Gårdagen gick som planerat. Och idag så skulle jag och Rebecca till Vingåker (utanför Katrineholm) för att vi håller på med ett projektarbete med hennes syrras klass. Hon kommer därifrån :) 
Så vi tåg tåget 8:30 imorse, föreläste, gick och käkade lunch och på en shoppingtur. Sedan fika med hennes mamma och syster, lite häng och så tog jag fyra-tåget hem. Hon ska vara kvar tills imorgon och åka direkt till skolan då. Jag har ett grymt box-pass som väntar på mig när jag kommer hem. Måste skynda mig jättemkt hem och byta om bara, sen till stan och kötta!! 
Har ni haft en bra dag! :)



2014-02-10
23:41:58

Ingen dag är den andra lik
Hej! 
Jag hinner aldrig blogga, men ska verkligen försöka bättra mig. 
De senaste dagarna har jag jobbat, pluggar, tvättat, diskat, varit i skolan, tränat, sovit en del, fikat.. Ja, alla dagar är fyllda med roligheter och jag älskar det även fast jag ibland hatar det. Imorgon är en dag fylld med skola, träning, gemensam middag på mitt boende, diskmaraton och lite plugg. En vanlig tisdag helt enkelt. Nu ska jag sova, har ett viktigt prov imorgonbitti så måste vara utvilad. Puss och godnatt :)