rebeccaelinkarlsson.blogg.se

2014-05-19
23:42:39

Bra helg, trött, kötta plugg!!
Godkväll! 
Ligger i sängen och tänkte sova snart, är sjukt trött efter helgen och hade svårt att sova igår :/ 
I lördags var jag på Steve Angello (som resten av stockholm hahah) och det var sjukt kul! Underbara människor, bra musik och hade sjukt kul. Dock kom jag hem 7:30 på söndagsmorgonen men men :P ung och dum heter det ;) 
Denna vecka bjuder på nationella i matte, några inlämningar, två tal och såklart alla lektioner. Mycket att göra men snart är det äntligen sommarlov!! 
Vad har ni för planer? :) 




2014-05-16
23:06:44

This is me :)
Hej! 
Jag har fått en förfrågan om jag kan berätta om min uppväxt och hur det är att vara en Maskrosbarn och det tänkte jag göra nu när jag ändå sitter hemma en fredagkväll :) 
Min mamma är alkoholist och mina föräldrar skilde sig när jag var 8 år. Jag har alltid bott varannan vecka tills jag började nian, då flyttade jag till min pappa för att jag var trött på att mamma alltid drack. Jag vägrade även prata med henne under några månader och på våren i nian var hon med om en olycka. 
Att växa upp som ett Maskrosbarn har såklart varit jobbigt, men jag vill inte att folk tycker synd om mig och jag vill inte vara avensjuk på alla som vuxit upp med "normala" föräldrar så jag ser min uöpväxt som en utmaning, lärdom och möjlighet. Även fast jag mått sjukt dåligt och velat ge upp så har jag tagit mig igenom det och ibland när jag tänker tillbaka blir jag chockad över hur jag överlevde. 
Idag bor jag på ett ungdomshem i Liljeholmen i en jätteliten lägenhet själv och är som alla andra vuxna och tar hand om tvätt, disk, städning, handling och vad mer som tillkommer. Jag ser mig själv som vuxen men samtidigt som en ungdom, det är två helt olika världar men jag lever i båda.  :) 
Om det är nåt mer ni vill veta är det bara att säga till eller maila mig :) 

Nu ska jag sova, tråkig fredag hahah, men så är det ibland. Sjukt trött och har pluggat hela dagen/kvällen :)