rebeccaelinkarlsson.blogg.se

2014-01-30
14:26:17

Några vanliga dagar
Hej!
Sitter nu i skolan och ska skriva en debattartikel om välfärd, riktigt segt.
Igår hade jag företagsdag som alla onsdagar och skrev ut lite brochyrer (stavning), mailade sponsorer, betalade fakturor och annat smått och gott :)
Efter skolan träffade jag Alicia och vi gick till mig och käkade middag och sen drog vi iväg på ett boxningspass, trodde jag skulle dö.. Började 8 med idrottsteori idag och de va faktiskt ganska intressant, sen engelska, lunch och nu samhällskunskap. Slutar om en timme och då ska jag hem och plugga på lite annat. Sen är det äntligen FREDAG!! :D
Aja, nu ska jag jobba på!
 

2014-01-28
19:31:11

Det var inte igår...
Hej!
Det var väldigt länge sen jag skrev här.. Det har hänt väldigt mycket och stora förändringar. Orkar inte berätta i detalj men jag har flyttat till ett ungdomsboende i Liljeholmen (var ju placerad på ekerö) och bor numera själv, lagar mat, tvättar, diskar och allt som nu hör till. Jag går kvar i Grillska ( fd. JB) så det är nära till skolan. Jobbar kvar i Jakan. På torsdag har jag bott här en månad och det känns bra, lite ensamt vissa dagar men det rullar på.
På julen var jag på läger hos maskrosbarn och det var riktigt mysigt! Sen jobbade jag hur mycket som helst, flyttade och nyår firades in med ett gäng härliga vänner! 1 januari så åkte jag till min pojkvän (som jag har skaffat påvägen heheh) och bara chillade.
Nu har jag massa att göra i skolan och ligger lite efter, men det löser sig.
Jag ska försöka uppdatera oftare för jag tkr egentligen att det är väldigt kul.
Hoppas ni alla mår bra! :D