rebeccaelinkarlsson.blogg.se

2014-08-30
21:18:48

Barca, skola, jobb..
Hej hej! 
Ligger just nu i sängen och gör ingenting, borde städa för det ser ut som ett helvete hemma hos mig, men pallar verkligen inte :/  
Jag var ju i Barca lördag till tisdag, det var riktigt nice och jag shoppade MASSOR, åt god mat, turistade, chillade på stranden med en drink, en helt underbar resa! :) 
Kom hem vid 1 på natten till onsdagen och började skolan samma dag, sååå segt :/ men har fått ett helt okej schema, allt är dock inte klart än. 
Idag har jag jobbat! Från 9 imorse, Nanna hämtade mig 8:20 hos mamma och efter jobbet sjyssade hon mig halvvägs hem oxå <3 min finaste vän!! 
Imorgon ska jag oxå jobba, hela dagen! Ska dock upp tidigt och träna :P 
Bjuder på en mysig säng-selfie :* 



2014-08-21
12:20:20

Mycket att göra!
Hej! 
Just nu ligger jag i sängen och väntar på tvätten.. 
Idag gick jag upp 9:30 för att tvätta. När den är klar så ska jag åka till jakan för har körlektion och sedan ska mamma hämta mig och vi ska fortsätta övningsköra :) 
Ikväll kanske jag ska till Grönan men vet inte om jag orkar/hinner eftersom att jag måste packa :/ åker nämligen till Barca på lördag! :D 
Hoppas ni får en bra dag! Puss 



2014-08-20
13:10:54

Ledig!
Godmorgon! (Eftermiddag?) 
Jag har precis vaknat och ska snart gå upp och städa. Idag är jag helt ledig och det är jätteskönt! 
Ikväll ska jag iväg på träning men annars har jag inte så mycket mer planerat :) 
Hoppas ni får en bra dag! 



2014-08-18
00:14:02

Ett sommarlov senare
Hej! 
Ligger just nu i sängen och ska försöka sova :/ ska upp 6 imorgon för vi ska åka till Åland.. 
Jag har inte skrivit något på hela sommaren och det har jag lite ångest över :/ men har mest bara jobbat.. Haft semester i 3 veckor nu och det har varit jävligt nice. Har varit i Göteborg, på läger och bara tagit det lungt! :) 
Det har blivit en del festande eftersom att jag fyllde 18 för 1,5 månad sen.. Många sena nätter och lite sömn oxå, men det är så sista sommarlovet ska se ut :) bara att njuta! 
Just nu orkar jag inte skriva mer, men ska försöka uppdatera mer :) 
Puss!